29 januari 2010

kort uppdatering

Jaha.... då ska vi se....
Jo, jag har jobbat på nya jobbet lite nu. Känns jätte bra, men så mycket att lära med mobipen, nya signeringslistor och så. Men det ska nog bli bra när jag väl kommer in i rutinerna.
Så nu har jag avbrutit min sjukskrivning på 50% och jobbar nu 80%, jäkligt trött är jag men det tar väl ett tag att vänja sig.

Idag har jag varit flitig, städat, bakat hundkex, torkat korv och blodpudding till min tjej.... sååå gott tycker hon!!! Träningen blir mer intressant med sånt gott som belöning :-)
Var och vägde Ängla förra veckan för att jag skulle avmaska henne..... 30 kg!!!!

O snö det har vi gott om fortfarande, lång vinter i skåne i år. Men det är mysigt tycker jag! Dock var det lite smått (läs mycket) kaos på vägarna igår men all snö som blåste över hela vägen så man inte kunde se den.

Nu ska vi gå och sooooova, får besök av J.L imorgon tiiiidigt.
GO NATT2 kommentarer:

Camilla Kronholm sa...

Låter spännande med nya jobbet :-)

Se till att inte ta ut dig, nu när du ökat i % på jobbet.
Det är ju lätt hänt.
Hon är så söt din vovve :-)
Önskar dig en trevlig helg
Kram
Camilla som är så nöjd med adressboken :-)

Penseldraget sa...

hej lotta
tusen tack för dina rara ord...jag blir så glad =) jag använder vanlig V-slip alltså vattenbaserad färg som jag brutit till lite äggskalskulör...efter jag målning brukar jag behandla med en sidenmatt lack (oljebaserad) för hållberhet...hoppas du blev lite klok på mitt svar =) de är bara att fråga på annars ....
önskar dig en skön kväll
kram pia