21 december 2009

juletider

Så fint vinterlandskap vi har!!! Ängla verkligen älskar snön och jag njuter av att se henne studsa omkring, dyka ner i snön och springa runt, runt :-)
Idag fick hon busa med både Tindra och Issa, gud vad hon sover nu... tror inte jag har sett henne såhär trött på läääänge.
Imorgon är det dax att ta stygnen, dom 2 som är kvar... 1 har släppt av sig självt.

Granen min åker ut imorgon!!! Jag som tycker den är så liten o söt... men så går det när hundarna springer in i den, det är en grön "matta" under en barrlös gran. Inte så himlans fint faktiskt.

Idag va jag i stan och skulle köpa en sista julklapp... jag och alla andra va i stan!! Det var 10 bilar i kö för att komma in i ett parkeringshus!!!
Som tur är han man ju jobbat nere i stan innan så kan en del småparkeringar som inte alla vet om, så jag hittade en plats... men såå nervös jag var att jag inte skulle komma ut därifrån sen :-)
Men den gröne hänger med än!!!

När vi kom hem från mamma idag så somnade Ängla på soffan direkt (sover ännu), jag var tvungen att ta en varm dusch. Va så kall om fötterna och benen!! Måste försöka hitta ett par ordentliga känger!!!!


Julafton är jag ledig och firar som vanligt tillsammans med släkten, fast i år kör jag inte till pappa på kvällen vilket är ganska bra med tanke på vädert. Där firar vi jul en annan dag istället :-)
Sen fyller jag ju år nästa år oxå :-) Eller ja... det kanske alla gör, men jag fyller år i januari. Men det blir ingen speciell fest detta året, det får vänta tills 30- årsdagen. Då hoppas jag på en lika trevlig dag som när jag fyllde 25 år då alla (både på mammas och pappas sida) kom och hade skoj tillsammans.


(Camilla, skickar ditt paket imorgon)


1 kommentar:

Camilla Kronholm sa...

Händelserik dag du haft :-)

Skönt att fira jul med nära och kära även om man inte hinner med alla samma dag.

Ta hand om dig i kylan.
Stressa inte med paketet, det kommer när det kommer och att längta är bra för en :-)

Varm kram i kylan
Camilla