08 maj 2009

Fredag

Nu är det fredag och jag jobbar nästa gång på onsdag :-) En liten mini semester är inte dumt!! Hoppas bara att solen vill titta fram lite igen, tror att det kommer att åska och regna snart... himlen är grå och luften äcklig. Kroppen mår inte så bra i sånt här väder, den påverkas väldigt mycket. Har fått hjälp av min kära mamma idag att rensa lite i linneskåpet, eller ja.. rensa och rensa... mer lägga i ordning får jag väl säga :-) Gud vilken röra där var!! Hittade några tröjor med prislapp som jag inte minns att jag köpt, hihi.

Idag hämtar min syster hem Izza, en 8 veckors hovawart tik. Ska bli spännande att se henne sen och se hur Aailah är som "storasyster". Vi hade en hoffe när vi var mindre, Bonnie som var en helt underbart mysig tjej!! Ska se om syster kan skicka en bild på Izza till mig så att jag kan visa er.

Helgen är helt oplanderad, får se om det dyker upp något skoj. Hoppas iallafall på någon rolig utflykt med Aailah, tänkte ringa Annsan och se vad hon ska göra. Det var mega längesedan vi träffades, hon har ju inte ens fått tillfälle att träffa Aailah :-(

Vad ska du göra i helgen???

Mizanflisan som vann tävlingen av ett presentkort hos www.wishdesign.com har nu fått hem det smycke hon valde, ett superfint vårigt armband. Gå in på hennes blogg och kika :-) (länk finns i vänster spalt)

Nu ska jag se om jag kan hitta något ätbart, är väldigt tomt i kylen :-(


Kramar1 kommentar:

Tweety sa...

Utmanad?? Hittar ju ingen utmaning :-(
Skrivet av Lotta 2009-05-08 kl 18:20 tweety svarade 8 maj 2009 klockan 18:23:
Den kommer!