09 maj 2009

lördag

Glömde ju skriva om min lilla tjej igår!!! Hon är nu 4 månader och väger 10,5kg!!!
Riktigt stor liten tjej är hon nu :-)
Idag har vi varit och tränat på att träffa mycket människor, var med mamma på Bonnamarknad :-)
Aailah fick ett stort (för henne) rökt ben som är suuuuuper gott, men hon får ha det när vi är i trädgården för jag tycker det luktar så hemskt mycket.
Det var en bra passare innan, när vi kom hem från marknaden hade jag någon konstig överskottsenergi. Så gick ut i trädgården och rensade ogräs... det tar aldrig slut!!!

(På tal om trädgården så har jag nu fått veta att nytt staket är beställt till mig, wwwwwwwwiiiiiiiiiii!!!)
När jag var trött på ogräs gick vi in och fick då syn på disk och tvätt, men nu är allt sånt borta *stolt*

Jag fick lite olika mat av mamma idag, lövbiff som jag ska tillaga imorgon och små ap- goda vårrullar som jag åt tillsammans med lite wookade grönsaker idag. Har varit duktig och lagat mat nu 3 dagar i rad :-) (har tyvärr varit kass på matlagning och ätning ett bra tag)

Mamma körde upp till syster för att träffa den nya lilla familjemedlemen, skickade med henne min kamera och hoppas på att hon kommer ihåg att ta en massa foto (förutsatt att hon minns hur kameran funkar ;-) )

Ska glo lite på tv nu, har precis sovit typ 2 timmar utan att ha reagerat på att telefonen har ringt några gånger... tror ni jag var trött??
Förresten... regnet kom igår och idag har solen lyst på oss, dock har den haft sällskap av blåsten. Men iallafall mycket skönare i luften idag.

KRAM

1 kommentar:

Snäckan sa...

Bonnamarknad :-) Jag är en gammal Staffanstorpstjej, så jag har varit på Bonnamarknaden många gånger. Ordet väcker minnen till liv :-) Visste inte att det var denna helgen, men borde ha räknat ut det. Blir kanske en tur dit imorgon då. Alltid kul att åka ut till "byn" och kolla läget lite.
Sov gott!