10 september 2009

.

Trots förkyldning så har vi hittat på lite de senaste dagarna (förutom idag då jag legat med värsta huvudvärken och så), i tisdags var vi med Anns och Nicka på fältet i Malmö... så härligt väder!!! Vi satt och myste på stranden i ca 2 timmar innan vi begav oss hemåt, Ängla blev lite åksjuk så hon kräktes 2 gånger i bilen... mmmm vad gott det luktade!!!
Så nu har jag införskaffat en filt till henne som hon har i bilen... lite lättare att tvätta den än sätet om det händer igen.
När vi kom hem fick Ängla bada bort all grus och skit som hon rullat sig i, sedan somnade hon gott i min famn inlindad i handduk och filt :-)
Igår åkte vi till syster där vi åt middag (kinamat) och busade en massa. Ängla och Issa hade super skoj när de sprang omkring i stallet och utanför... min lilla tjej tyckte av någon konstig anledning att det var mysigt att rulla runt i skiten... hon var inte så mysig i pälsen sen kan jag tala om :-) Så det blev bad igår igen när vi kom hem!! Då fick jag oxå ta en dusch (jo... jag hade duschat innan på dagen), eftersom hundar hade hoppat och sprungit på mig och så luktade man lite häst.
Iallafall... jag och syster gick ut med hundarna, på åkrarna utanför hagarna fanns en massa hjortar. Vi såg 3 bockar som höll på att "bråka" om fruarna, lite roligt att titta på faktiskt!!
Sedan var där (på vägen) en massa motorcyklar som körde och stylade, körde på bakhjulet och de höll inte hastigheten direkt :-)
När jag sedan körde hem så började det regna lite och givetvis så skulle alla motorcyklar köra åt samma håll som mig då... tappade räkningen på hur många dom var som körde om, men många var det iallafall!!
Vill oxå åka motorcykel ju!!!!!


Issa och Ängla

Min rena, underbart doftande lilla ängel


Här hade vi tänkt att hundarna skulle bada... men det tyckte inte dom.


Här rullar vi i skiten.....



På stranden


(har inte kommit på hur jag kan ändra följden på fotona med denna datorn, så ni får stå ut med oordningen ;-) )
Någon som har tips på hur man lättast lär hunden att städa undan sina leksaker???
Ängla är helt sjukt slarvig!!! ALLA leksaker ska ut från lådan och spridas ut i lägenhet och trädgård, hade varit nice om hon kunde plocka undan själv oxå så min stackars rygg/nacke slapp den extra påfrestningen.
Nattinatti kramar till er

3 kommentarer:

Monachos sa...

Mysigt ni har det. Och visst går det lära hunden att plocka upp leksaker efter sig. Det går ju lära hundar att källsortera. Hur man gör vet jag inte men tålamod och mycket godis skulle jag kunna tänka mig och så kommandon. Göra det till en lek helt enkelt.
Må gott/M

Ulrika sa...

Vilka härliga bilder på hundarna.
Det syns så himla kul dom har det ;)

Ha det gott!

Anonym sa...

Änglas ögon är verkligen charmerande!
Jag kan bara inte säga "nej"..haha!

Tänk att hon även kan få mig på fall..den söta lilla pussgurkan..nu slipper jag iaf tvätta skägget! :)

/ Falling Down