31 juli 2010

Jaha... då var det helg igen.
Verkar inte som det blir som planerat denna helgen, att jag skulle vara ledig....
Nu har jag jobbat 3 kvällar, hoppar in extra på söndag och blir KANSKE inbeordrad imorgon. Hoppas på ett sätt att dom beordrar in mig imorgon (dubbel lön) men på ett annat inte (behöver lite ledighet).
Men sedan jobbar jag bara måndag på hela nästa vecka :-) så då blir det en liten minisemester.
Inte för jag vet vad jag ska göra, men ändå. Blir väl något besök hos morfar för att träffa morbror som är hemma från USA o hälsar på, någon promenad med M och hennes hund, umgänge med K kanske... ja, vi får helt enkelt se vad som händer, beror ju lite på om solen återvänder eller om regnovädert drar sig in över oss oxå.
Hittills har vi väl klarat oss ganska bra undan oväder, det har regnat lite i omgångar idag och blåst som tusan men inget allvarligt.
När man går nere i hamnen och det blåser känns det nästan som man var i en spökstad... vinden viner mellan alla båtmaster så det låter som en öde stad på något sätt.

Här hemma är det mörkt, får ha tända ljus på toaletten eftersom lysröret ovanför badrumsskåpet small innan idag. Fy tusan vad det rök och luktade illa!!!
Så nu ska jag komma på hur man bytar det jäkla ljuset....
O ja!! Idag har jag äntligen fått hjälp av min kära mamma med att sätta upp gardinstång i kupan där uppe, så nu är det bara lite hängande växter som saknas :-)

Bilderna nedan är från Änglas myshörna och från mina nyfunna plattor i trädgården (tidigare inlägg), sen är det jag och Ängla som ligger bredvid varandra i soffan och myser :-) Min fina ängel!!!

Inga kommentarer: