07 oktober 2009

.

Idag har varit en jobbig dag.... var med grannen hos veterinären i Tygelsjö med hennes lille vovve. Har inte varit där sedan Aailah somnade.... givetvis var det samma veterinär i samma rum. Det var helt omöjligt att släppa bilden på Aailah när hon låg där på fällen på bordet och de hade tänt några ljus.
Tårarna ville bara komma fram, men jag lyckades hålla dom inne.
FY VAD JAG SAKNAR DIG TJEJEN!!!!!!
Men sååå glad jag är att jag har fått Ängla, hon är en super mysig tös... som dock har börjat bli väldigt intensiv. Så nu märker jag lite vad jag har att jobba med i några år framöver :-)
Blir en utmaning!!!
Ikväll blir det lite jobb, annars händer inte för mycket idag. Har dammsugat upp lite träflisor.... mmm... min kära flicka hade haft roligt igår när jag var på jobbet. Hade glasunderlägg i trä på vardagsrumsbordet... de är inte kvar där!!
Så nu är det undanplockning som gäller när man lämnar bygget, som tur är har hon (iallafall inte ännu) inte fortsatt att tugga på väggarna där Aailah gjorde det! Så snart kan man ju fixa det kanske :-)Min stora tjej :-)

Vet inte riktigt varför denna bilden kom med... har inte riktigt med saken att göra.
Men det är iallafall Lunds domkyrka en dag i somras.

"Det är lättare att bli arg på dom man litar på,
man vet att de alltid kommer älska en"


(kan tänkas att det är svaret på varför man inte alltid blir arg på någon som man kanske "borde" vara arg på, utan istället tar man ut det över någon närstående???)1 kommentar:

Monachos sa...

Hej, Ja det är jättefina färger dottern valt till sitt rum och jag ska ta kort och lägga upp så fort som möjligt. Jag är inte så bra på detta med fotografering :)

Vet inte riktigt vad det är för grupp jag ska börja i - det är något helt nytt för min vc. Men jag kommer berätta om det - var så säker :) Och hon är så himla fin din jycke och man bär bilden inom sig av sina kära men tyvärr hundar som inte är med oss längre. Jag tänker ofta på min Gibson och saknar honom mycket trots att det är flera år sen han fick lämna oss och jag besöker också samma veterinär och samma plats som när han fick sprutan och minnen finns kvar. Men jag skulle inte vilja glömma dom heller. Må gott/M