09 juli 2009

Torsdag

Då var det plötsligt torsdag kväll.... dagarna går så himla fort nuförtiden, tycker inte man hinner med så mycket.
Men idag har jag iallafall varit med mamma på IKEA... köpte ingenting men hittade en matta till vardagsrummet, en lampa att ha i fönstert i vardagsrummet och kuddar till soffan. Så nu vet jag iallafall hur fint här kommer att bli när det är köpt :-)
Efter IKEA körde vi till mormors grav, lade 2 röda rosor med lite grönt där... så fint!!!
När jag kommit hem kom grannfrun på besök med jordgubbschampange i högsta hugg :-) Eller ja... först var det en flaska vin, men det smakade inget vidare så vi fick hitta annat. Så satt vi i min trädgård och snackade skit en stund innan hon gick hem för att städa. Efter det har jag och Aailah busat och myst om vartannat, ännu så länge är hon ganska pigg faktiskt... men det går snabbt upp och ner. Igår kväll var hon helt slut efter rundan.

Kroppen min har inte varit min vän nu på 2 dagar, har haft fruktansvärt ont i nacke, axlar och höger höft. Igår låg jag på spikmattan nästan 1 timme innan jag somnade (eller jag somnade till på mattan), var sådär lagom rödprickig på ryggen efter det :-) Men spikmattan och isen är just nu mina bästa kompisar, om man inte räknar med de smärtstillande som nu inte kan undvikas :-(


Lade in foto från mobilen idag och såg då denna vackra bild på min bästaste tjej :-)
Den är tagen när vi första gången var i Lomma och badade.

Imorgon hoppas vi på fint väder, då ska jag och Anns till Göteborg. Anns ska på anställningsintervju och sedan blir det förmodligen Liseberg :-)
Karuseller och sockervadd... hihihi.
Nu ska jag ta och äta lite tänkte jag... blir nybakat (från butiken) bröd med keso, tomat och rödlök :-)
Vad har du ätit idag???

1 kommentar:

Ulrika sa...

Hoppas helgen varit skön och att kroppen samarbetar bättre. Mindre ont gör ju livet lättare och roligare.

Ha det gott!
Kramen!