09 december 2009

Onsdag och jag har tagit lite komp.... har gjort absolut ingenting idag :-)
Skönt med slappedagar ibland, det är alltid någonting som måste göras när man är ledig... handla, tvätta, städa osv... det behövdes säkert tvättas o städas lite här idag, men jag blundar för det för denna gången.
Imorgon jobbar jag morgonpass, sedan ska jag se om jag kan få ordnat med dom sista julklapparna. MÅLA... det måste jag ju göra!!!
Håller på att försöka mig på att sy ett halsband till Ängla... några missar har det blivit med tror det blir fint om man inte synar det i sömmarna :-)

På fredag ska jag och Ängla till Tygelsjö... alltså för att hälsa på farbror veterinären. Ängla har en massa gegg i ögonen så tror hon har ögoninflammation, vi passar på att operera bort den lösa sporren oxå när vi ändå är där.
Är lite smårädd att hon ska fastna i något med sporren nu, då lär det blir mer invecklat än vad det är att klippa bort den nu.
Så det ska bli skönt när den inte finns som orosmoment längre.

Helgen innebär jobb.... får väl vara tärna på jobbet på söndag :-)

2 kommentarer:

Denna här tjejen alltså sa...

Hej du! Jepp, det blev en liten blogg till slut :)

Men alltså det där pudret... Jag hade det som favorit på gamla datorn men den är ju borta nu :( Hjälp mig, hette det inte nåt med gold eller sun eller så? Jag vill också ha....

Kraaaaam!

Denna här tjejen alltså sa...

Äsch!! Jag veeet inte ju - fan! Vi får fundera tillsammans. Visst var det nåt med gold...