13 januari 2009

Idag har jag varit & valt tapeter & nya skåpsluckor till köket :-)

Blev ljust gråa skåp, vitmålat i köket, en ganska diskret tapet med beige botten & vita mönster (blommor) på i vardagsrummet & i hallen blir det en vit tapet med mönster på.. den är lite glansig & "hippare" :-)
Tänkte jag skulle gå in om Erikshjälpen när jag ändå va i stan, men icke!! De har inte öppet på måndagar :o(

Jag söker efter en tallrikshylla.. det är så tomt på väggarna i köket för tillfället!!

Någon som har en till salu???
Men jag fick min dos ändå :o)

Mittemot erikshjälpen finns en liten källarlokal där de säljer auktionsfynd... där hittade jag massa fina saker men fick tyvärr begränsa mig till 2 av dom.En superfin gammal stol i tungt trä som jag tittat på flera gånger när jag varit där... nu är den min :o)

Stolen har på ryggstödet ett "hål" som är som ett T.. kan det betyda något?
Sen blev det en gammal trälåda där det står: Zenith Tre ess margarin.

Stolen är nu ställd framför fönstret i vardagsrummet, köpte på torget 2 underbart vackra rosor & lite brudslöja som jag satt i en vas på stolen, lite ljus & en spets som min mormor har virkat en gång i tiden :o)(Jo... detta är faktiskt foto jag tagit av mina rosor.. inga "hittade" bilder ;o) )

Någon som har någon gissning på ålder på dessa två föremål???

Blir jätte glad om någon har några uppgifter eller tror sig veta något om både stolen & lådan!!!Ikväll har jag jobbat & sedan varit hos Plutte en stund & tagit det lugnt, nu ska jag försöka sova... har lite sovmorgon imorgon faktiskt :o).


På torsdag eller fredag ska jag hämta en sekretär som jag köpt på Blocket, den är från 40-50 talet. Den ska bli vit (otippat??) & sedan får den verka som pysselbord till mig :o), är så glad att jag äntligen hittat något jag vill ha!! Så slipper man ha allt på köksbordet. Hoppas det blir fint & att den passar in här... måtten passar iallafall så det borde bli bra!!!


Här har vi en sån där "konstig" bild igen mamma... liknar den på mig....
Sov gott!!!
((OBS!!! STOLEN & LÅDAN KOMMER EJ ATT MÅLAS VITA!!!
DE SKA FÅ BEHÅLLA SIN NUVARANDE FÄRG!!!))

1 kommentar:

Monachos sa...

Vilka fynd du har gjort. Och du har det så fint tycker jag. Jag gillar inredning men är tyvärr inte så kreativ som jag skulle vilja vara.

Har många idéer men sen ska dom ju omvandlas till handling också.

Må gott/M