04 mars 2009

Imorgon sker det....

...då blir jag "mamma"!!!!!!!!!!!!!
Tack vare att jag fick semester redan från lördag, är ledig på fredag, jobbar morgon imorgon och att systerdotter E ville följa med så kommer jag att hämta hem Aailah redan imorgon eftermiddag!!!
Känns så himla overkligt!!! Har visserligen haft 2 hundar redan men detta är ju dock min första HELT egna... :0)
Så imorgon och lååååång tid framöver blir det en himlans massa mys, gos och kisse- bajserundor :0)

Nä... ska sluta tjata om Aailah nu, ni tröttnar ju redan innan hon kommit hit (om ni inte redan gjort det)... hihihi... men det är en stor händelse för mig så det är så svårt att låta bli att prata om henne.

Iallafall... ikväll har jag jobbat, det var lugnt men jag är trött ändå. Har inte vilat något alls under dagen idag vilket inte är likt mig, så jag hoppas verkligen att jag snart kan somna och sova gott. Ska börja jobba 07.00 imorgon och är ju inte så väldans morgonpigg om man säger så :0)

Har precis pratat i telefon med en tjej som flyttat låååångt upp i landet, tror vi pratade nästan 2 timmar!!! Roligt när man inte har setts på ett tag och har en del att berätta för varandra!! *Tack för ett trevligt samtal tjejen*

I helgen kommer det nog att bli myskväll med kompis K och fika med söta M på söndag så det är fullt upp!!
Varför är det alltid så att allt det roliga kommer på samma gång och sedan händer det ingenting på jätte länge?? Fler än jag som upplevt detta fenomen???

Usch... jag har fått en fruktansvärd klåda i hårbotten, har en massa ruvor och små sår där oxå. Har haft det en gång tidigare för många år sedan och då tror jag det berodde på shampoot jag använde så det är kanske det nu oxå, hoppas jag iallafall!!!
Kan ju inte låta bli att klia och riva bort ruvorna heller!!!


Har fått en utmaning från snäckan med fibrodagboken... denna ska jag försöka göra så fort jag kan!!!

Nä, nu ska jag försöka sova så jag kommer upp någorlunda pigg imorgon... lär inte bli någon sömn på dagen imorgon heller och vem vet hur mycket det blir av den varan den närmsta tiden??


Ha det gott alla och om jag inte skriver på ett tag så vet ni att jag sitter/ligger och myser!!!

OBS!!! Det är inte tjejen på bilden som skriver denna blogg!!!

2 kommentarer:

Pia heter jag! sa...

Åh vad mysigt,lycka till!!
Kram

Anonym sa...

Hej hej! *vinkar*
Har tänkt på dig och hoppas du och din "bebis" har det riktigt mysigt. Klart man inte tröttnar när du skriver om din henne! Förstår att det är en stor händelse för dig. Jag är så glad för din skull och hoppas ni kommer att trivas riktigt bra tillsammans.
Ha en härlig helg!
Kramar från mig!