08 januari 2009

Nja... detta har väl inte varit den bästa dagen detta året direkt.
Men har iallafall varit på stan idag innan jobbet, kände att jag va tvungen att få lite tid & bara gå ensam i lugn & ro.
Det va skönt!! Införskaffade en zink "kruka" på erikshjälpen för 15kr, en jacka för halva priset, vantar & ett linne på H&M och min favorit är en krona som jag numera har som ljusstake på soffbordet :-)
Bilder kommer imorgon!
Jag har även hunnit måla det lilla skåpet lite idag, bara lite kvar som ska fixas till.
Passade på att påbörja "renoveringen" av 6 stycken ikea galjar som ska få bli vita med någon fin text på, de ska sedan hänga på hatthängaren för mina gäster.
Just det!!! Var ju på panduro hobby oxå... köpte schablon med gammeldags bokstäver och silverfärg (ljusgrå nästan) som jag ska skriva texten på galgarna med.
Någon som har några bra förslag på text??? Mottager mer än gärna alla idéer & förslag!!!
Va även "tvungen" att köpa en pärlplatta till E (systerdotter) eftersom hon nästan bara vill sysselsätta sig med att lägga pärlor när hon är här... köpte en prinsessa :-)
Tyckte det passade bra till min lilla prinsessa!!!!
Nu ska jag försöka sova, har fått avsluta dagen med en jäkla migrän som dock verkar ha tagit till sig medicinen & börjat ge efter...så jag hoppas den försvinner helt tills imorgon, annars är risken att den sitter i några dagar ganska stor :-( Det vill vi inte!!!
SOV GOTT ALLA!!!
O SNÄLLA, KOM MED FÖRSLAG TILL TEXT PÅ GALGARNA!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för titten i min blogg. Det är underbart med änglar!!!
Jag älskar julgranen och alla dom belysningar som lyser upp i mörkret *ler* Så jag håller kvar julen ett tag till för att mysa så gott!
Inredning gillar jag, fast jag har liskom inte kommit in mig i detta ännu, har nog inte fördjupat mig i detta. Det är så mycket annat så händer runt mitt liv just nu, så det får komma lite senare *ler*

På återseende!
/Tina