15 april 2009

Diet

Aailah har idag varit med "mormor" hos veterinären (ja... igen!!!) Hon har ätit dåligt ett par dagar, varit kass i magen och ögonen varar som bara den.
Trodde hon hade någon infektion i kroppen, men som tur är så var läget inte så :-)
Ögonen ska tvättas med vatten (som jag har gjort ett tag), fick en ögonsalva att hämta ut om det inte blir bättre. Magen kan bero på ökningen av torrfoder eller att hon ätit något "skit" ute (hon äter typ allt hon ser), nu ska hon gå på "diet" ungefär en vecka... först bara små portioner av pasta eller ris, sedan lägga till lite kokt kyckling eller vit fisk och tillslut blanda i torrfoder för att så sakta gå över helt till det igen.
Har tidigare provat ge henne grötris vilket hon inte gillat, makaronerna verkar lite mer poppis...
Igår hämtade vi ett paket till Aailah som innehöll en aktivitetsleksak jag köpt på tradera (mycket billigare än i butik)... ångrar min lite att jag inte köpte en med högre svårighetsgrad för denna var ingen match för henne!!!

Det finns flera hål under övre plattan som man fyller med godis, hunden måste komma på att man ska snurra på plattan för att komma åt godisarna när hunden kan det finns det en kloss man sätter i för att få ytterligare ett moment (lyfta klossen och sedan snurra).

Idag har vi haft heldags konferens med jobbet, kroppen tycker inte alls om att sitta på en hård stol så länge!!! Skulle velat ha en soffa eller något så man kunde fått alternera ställning. Nu blir det soffläge ett tag sedan tidigt i säng, har varit igång sedan 05.30 och blir lika tidigt imorgon eftersom jag börjar jobba 07.00... tycker inte om morgnar!!!!

1 kommentar:

Miss M sa...

Köpte en likadan till min Tillie när hon var valp, och som sagt hon fattede direkt =) killen i djuraffären sa de kunde ha kul i timmar *pah*.
Min vovva är för smart, tydligen din sötnos också =)