11 april 2009

update

Ja... igår var jag och kompis K på fest här i stan, det var M och hennes sambo som hade 25-års kalas, examensfest, vårfest mm... allt-i-allo-fest med andra ord :-)
Värdparet hade i inbjudan skrivit att de ej ville ha presenter (inslagna) men jag tycker det känns så himla fel att komma utan någonting så fick reda på att de saknade en orkidé i sitt hem.
Jag hittade efter ett tags sökande denna fina blomman som överlämnades i en icakasse :-) (ett litet internskämt)




Kom oxå på att jag inte hade någon "rolig" överdel att ha till mina svarta byxor, hade kvar pengar på presentkort från Lindex som jag fått av mamma i julas. Hittade en kortärmad turkos tröja med vita broderier... eh... ja, den va jätte fin!!! :-)

Det var inte meningen att jag skulle dricka något (har inte druckit alkohol på över 1 år), men så kom jag på att jag hade en bailys- liknande likör i kylen... frågade granne N om hon ville köra oss så jag kunde ta lite likör innan vi åkte och snäll som hon är så kunde jag dricka *tack*
K hade en cider med sig som vi delade... sååå gott det var!!!

När vi kom till festen serverades bål, sedan hade de bar med diverse drickor... alkoholfritt och alkoholfyllt ;-)
Jag körde på coca cola under maten som var helt underbart god!!!
Familjerna hade hjälpts åt att göra allt, det var hembakat bröd (2 sorter), 2 olika sorters hemmagjorda piroger, pastasallad, potatissallad och olika tillbehör. Min favorit blev pirog med spenat och varmrökt kyckling, så saftig och god!!!
Efter maten var det 3 olika sorters kakor... jag åt 1, fy vad mätta vi var resten av kvällen!!
White russian hade de i baren, beställde vars en... de slank ner lätt och fort... 1 till, 1 till och 1 till... ja.. vet inte hur många det slutade med!!
Ju längre kvällen gick och ju mer "bartendrarna" drack desstu starkare blev oxå drinkarna, i slutet av kvällen såg de ut som nedanstående bild visar (mycket kaluha, mycket vodka och lite mjölk!!).




Några lekar blev det, ett litet band spelade glad musik :-) "molly på rymmen" hette de, 3 små "tomtar".
Sedan kom vi igång med att skaka rumpa :-)

Klockan blev nog lite över 03.00 innan vi kom på att många hade lämnat festen och kanske skulle vi oxå göra det, K skulle bli hämtad av en kompis och jag skulle hämta Aailah som var inne hos N och Imma. Ville inte väcka N, men kunde ju inte heller låta Aailah sova där och sedan väcka N 06.30 på morgonen.
Vi bestämde oss konstigt nog för att från festen till mig, vi kände inte till vägen, det var mörkt och kallt och jag (K oxå men hon är mer van) hade klackar.
Promenaden tog nog ca 15-20 minuter eftersom vi inte gick spikrakt... hahahaha
Hämtade Aailah som sovit i Ns säng, hon piggnade till och busade lite... kompisen kom och hämtade K, jag och Aailah gick in och nannade.
Vaknade 10.30 i morse... tur att tjejen vaknade till liv i natt så hon oxå var trött på morgonen!!!
Bakis har jag inte varit och kroppen har mått helt okej idag, men kände mig lite snurrig när jag vaknade så jag har hållt mig borta från bilen idag!!
Det blev vila och mys i trädgården hela dagen idag istället för någon utflykt.

Ikväll har kusinerna C och F varit och hälsat på, blev lite pizza och en film som vi inte såg mycket av... pratade en massa istället :-)
F hade med sig sin systemkamera och tog en hel del fina bilder på Aailah, fick även några foto på Cs kisar, Kira som nu finns i hundhimlen och Affes bror. Kommer att lägga in några bilder på alla djuren i ett annat inlägg en annan dag så att ni kan få se vilka fina kompisar min tjej har.
(Roligt att ni kom och att ni stannade så länge!!!)


Imorgon bär det av till "lannet", ska till pappa och äta lammstek... har funderat ett tag på om jag någonsin ätit lammstek, kom fram till att jag nog inte har det. Mormor var den som gjorde mest vilt och sådant, men det var mest hare och fasan tror jag.
Spännande att se hur det smakar!!

Pappa har 2 hundar, "lillasyster" har 1 liten hund som kommer så det blir en spännande dag för Aailah :-)
Beroende på hur vädert är så funderar jag på att kanske köra till Vombsjön och gå en promenad i/vid vattnet innan middagen.

Slutligen vill jag visa er vad jag fått av mammas vän B, en vas med en jätte fin glas ros!!

Köpte idag det turkosa som är i vasen, det livar upp stämningen här hemma... har lagt sånt under min glaskupa och i 2 ljusstakar (avlånga, ihåliga med 5 värmeljus) oxå.




Vad har du gjort i påsk??
Har du varit på konstrunda??
Ätit något "spännande"??
Varit med släkt och vänner??
På fest??

.............................

Ja... det kan hända mycket på en helg!!
Skriv gärna en kommentar till mig och berätta :-)


Sov så gottigt!!!






1 kommentar:

MizanFlisan sa...

Vilken härlig helg du verkar ha haft. Själv så jobbar jag hela helgen.
Vad roligt att du äntligen fick komma ut och festa och dricka lite. Du måste ha blivit mäkta full som inte har druckit på så lång tid!
Hoppas du får det trevligt hos din pappa ikväll. Glad påsk!