27 mars 2009

Helg!!!

Igår var jag i Halmstad och firade Elin som fyllde den stora 5:an :-)
Gud vad många paket hon fick!!! Inte var det hela släkten heller utan bara jag, mamma, morfar, morbror och hennes mamma och pappa... den bästa presenten va nog ridhjälmen som morfar köpt till henne och kläderna av mamma och pappa, men hon blev glad över allt.
Klockan jag gav ser ni nedan.Elin fick själv bestämma vad de skulle bjuda på för något att förtära, det blev tacos och glass med massor av olika sorters strössel och chokladsås... GOTT!!!


Ljus måste man ha!!


Min tallrik :-)


Idag har jag och Aailah varit ute på en liten tur, skulle köpa något att tugga på till henne eftersom hon verkar besväras lite av sina tänder nu. (Körde till http://www.satchmos.net/ som ligger i närheten, det är en bra affär med bra sortiment och mycket kompetent, hjälpsam personal!!) Det blev 1 tuggben (hårdplast) och 1 tuggring i gummi, vi passade på att få klorna klippta när vi ändå var där. Det gick jätte bra, uppfödaren har klippt klorna 1gång/ vecka innan så hon är van.
Skulle oxå till apoteket och köpa avmaskningsmedel och kom på att man då måste veta vikten... eftersom hon fått en liten valpmage och blivit mer stabil i kroppen så tvekade jag mycket på att hon fortfarande skulle väga 2,2kg som hon gjorde förra veckan. Det hade jag rätt i, hon vägde 3,5kg :-) så nu går det uppåt med stormsteg!!!
Körde även en snabb sväng inom Jysk där de hade perfekta hundhanddukar för 20kr/styck, man får passa på när det är "billigt". Har hittills fått ta min hårhandduk och det gillar jag inte riktigt så hon får behålla den oxå.
Köpte oxå 2 rosa förvaringsbackar där jag lagt Aailahs saker som ligger i skåpet, så nu är där ordning. Vi har fått ordning på leksakerna oxå... kunde inte låta bli en cremevit "plåtsak" (kommer bilder senare så ni förstår, kommer ej på vad det kallas) som var i perfekt storlek till hennes saker och där finns även plats över till nya saker som lär tillkomma förr eller senare.

Har varit duktig idag och städat lite, tyvärr kom jag aldrig så långt som till moppen för att ryggen sa ifrån att den inte tyckte om riktigt vad jag gjorde. Men iallafall så fick jag plockat undan lite och dammsugat, får ta moppen imorgon.
Ja... på tal om morgondagen så är det ju sista lördagen i denna månaden och för mig och mamma betyder det loppis!!! Det är Lions som har loppis varje månad, hittar oftast något litet där.
På söndag hoppas jag på att kusin C kommer, vi behöver båda ha lite mys!!!

Nä, nu får det vara nog med skrivandet för denna gången... ska se om jag hittar något ätbart i gömmorna eftersom jag glömde köpa mat när jag handlade... smart va??? hahahha

Vad har du för planer för helgen?


Kram
Hälsningar från Aailah kommer nedan!!!

Härom dagen fick vi tvätta tassarna och det va inte roligt!!! Det va sååå synd om mig, jag frös!! Blev inlindad i handduken och lade mig sedan på rygg hos mamma, hon lade en skön filt över mig så jag skulle bli varmare... det var så mysigt att jag snabbt somnade i denna ställning....Vill passa på att visa er min sovplats på nätterna, jag har fått en egen kudde som ligger bredvid mammas kuddar... har oxå min rosa blommiga filt där numera!! Gosigt!!!5 kommentarer:

Monachos sa...

Skön stajl hon har :)

Och klart hon ska ha egen kudde. Min jycke ska ligga precis intill mig och helst på samma kudde också. Är det kallt är det ju bra men ibland blir det för mycket och då får jag putta bort honom och han surar.

Lägg sen till att jag kan ha en katt på andra sidan så förstå att det är trångt i dubbelsängen :) Och då har jag ytterligare en katt och någon karl - ja det får inte plats!

Förstår att 5-åringen blev glad åt sina presenter.

Och må nu gott och leta loppisfynd.

/M

Snäckan sa...

Vilken söt klocka!
Gosiga bilder på lilla vovven. Hon är verkligen jätte söt!
Vad duktig du är som har städat. Jag har inte gjort någon nytta alls här hemma idag...
Till din fråga: Var halvtidssjukskriven från slutet av november till mitten av januari. Från mitten av januari och hela februari jobbade jag inte alls. Sen var det 25% i två veckor och sen 50% i två veckor. Där är jag nu. Min normala arbetstid är 75%, men det börjar kännas för mycket.
Hoppas du får en skön helg.
Kramar!

MizanFlisan sa...

Vad härligt allt låter. Jag måste komma och hälsa på en dag. Bestäm en dag så kommer jag!

MiaMaria sa...

Hej!

Grattis grattis til Elin!!!!
Och så söt vovve...

tack för titten !!!

HA´en bra söndag!
MiaMaria

Snäckan sa...

Du har ju så rätt när du skriver att det är min blogg och att jag skriver vad jag vill. Det är ju faktiskt så att ingen "måste" läsa. Ska tänka mer på det sättet!
Jag hoppas du har haft en skön helg.
Kram!