29 mars 2009

V-kudde

Kom på att jag inte ännu har delat med mig av min jätte braiga kudde som jag sydde för snart 1 år sedan... V-kudden!!
Jag har sytt den av ett påslakan, det är en innerkudde och ett "påslakan" sedan har jag fyllt den med frigolitkulor (som finns i saccosäckar), man kan oxå fylla med vanligt kuddstopp.
(Jag satte även en spets vid ena sidan, sidenband vid öppningen och några fina bilder på tyget, men rekomenderar nog att bara ha den enkel som ett påslakan!!)
Denna kudden är (innan den gick sönder och nu väntar på lagning) helt underbar!!!!
Jag har svårt att vara utan den nu... använde den att ligga med huvudet på toppen av V och armarna på vars ett "ben", hade andra gånger kudden mer rak och då fick en arm och ett ben vila på den när jag låg på sidan, ibland fick den agera stöd för ryggen i både liggande och sittande ställning, bokstöd och som ni ser kan den användas till bebisar oxå :-) Ja... helt enkelt en mycket bra kudde med många användningsområden där det bara är din fantasi som sätter gränserna!!
Nu har jag inte kvar måtten med kan ta reda på dom om det är någon som är intresserad av att sy en sådan, den har många gånger hjälpt mig att få en bra ställning för kroppen och därmed en bättre sömn!!!
Saknar min kudde!!!!!


Igår hade jag telefonkväll... pratade med en kompis i 3½ timme, vi har ej pratat på mycket länge så det var mycket att berätta om både det ena och det andra!!
Efter dom timmarna slocknade min 1 månad gamla telefon :-( så idag har jag varit och bytat den till en ny... nu hoppas jag på att folk ska höra mig bättre oxå!! Skulle ha bytat den för längesen egentligen men det kommer alltid något mellan.
Nu ska jag snart ut på promenad med Aailah och våra prommiskompisar :-)
Just det... jag köpte ju ett täcke till Aailah igår, hon fryser så hemskt mycket och det tycker inte hennes mamma om!! Ett svart täcke med reflexer så det är ganska neutralt... när hon får mer hull och hår ska hon nog vara utan, men får se vad hon vill då.
Loppisen igår gav inte så mycket, köpte 2 tavlor för 20kr... den ena har en hemsk ram och den andra har en mysig ram och hemsk bild så det blir nog en bra kombination :-)
Hoppas du har haft en skön helg!!!
Jag har en dag till på mig att njuta :-)
Kram

1 kommentar:

Lena sa...

Har med sytt en V-kudde, underbart skön att ta till när man behöver slappna av tycker jag..
Behagligt....
ha det gott