27 februari 2009

Halmstad

Idag åker jag och mamma till syster med familj i Halmstad, vi stannar till söndag. Ska bli skönt med en mini semester!!!
Tyvärr så glömde jag min kamera i mammas bil igår efter besöket hos Aailah, fick nog ett par bra bilder!!!
Hon är helt underbar!!!
Innan vi kom hade hon varit med och städat (hon var ensam av valparna där nere), dammsugaren var inte jätte rolig men moppen däremot den var skoj... hon hade sprungit efter och jagat den :0)
Hon fick smaka pytte lite glass av mig på mitt finger, när det var slut ville hon ha mer så hon sög och bet på fingert... ända tills hon bet till på mitt nagelband... AJ SOM F-N!!!!!!!!!!!!!
När vi hade busat lite så tog jag upp henne, hon lade sitt lilla huvud på min axel och 1 minut senare sov hon :0) Så lade ner henne i mitt knä där hon direkt fann ro och somnade om, där låg hon säkert 30-45minuter.
Kändes så skönt att hon direkt kände sig trygg hos mig, det kan inte bli mer än bra då ju!!!!
Idag har jag handlat lite till henne så nu är det bara mat- och vattenskål kvar!!
En snäll arbetskamrat till mig hade lagt ett reklamblad till en djuraffär här i stan som nu har en del erbjudanden om man är medlem (vilket jag inte var, men blev).
De hade en sele med koppel som "mamma" ska ha runt magen istället för att ha koppel som gör att jag blir trött/få ont i armar/axlar. Selen kostar i vanliga fall 370kr men var nu nedsatt till 189kr om man är medlem så var tvungen att köpa!!!
Nu ska bilfärden till Halmstad påbörjas!!
Hoppas alla får en skön helg!!!
Kram

3 kommentarer:

Monachos sa...

Du ser ut att kunna ha haft en väldigt härlig helg du också trots brist på lördagsnöje a la städning :)

Det känns så skönt efteråt - ja inte i kroppen men i sinnet. Ska försöka övertala min ungar till att ta resten.

Och så ser jag ju fram emot lite bilder på Aailah sötnosen.

Må gott/M

Anonym sa...

Hej Lotta! Min helg har varit lugn och skön. Haft lite ont, kommit och gått. Speciellt i h. hand. Som spikar. Ja, en arbetsgivare kan kanske sparka en anställd som inte varit helt ärlig.. Vet inte riktigt hur det där funkar. Men då jag var på min intervju och dom frågade om min hälsa så berättade jag om min rygg och axlar, men att det inte påverkar mitt jobb. Och då hade jag inte heller fått diagnosen än. Vet inte riktigt vad för företag än, har lite planer men inget fast. Så får se. Kram!

Anonym sa...

Vilket bra koppel! Låter ju som en helt suverän idé. Hoppas det kommer att funka för dig!