09 februari 2009

Tips på roligt tidsfördriv!!!

Vad säger ni om dom ögonen????


HAHAHA... ja, detta är ett exempel av MÅNGA som man kan göra på http://www.picnik.com/
Det är riktigt roligt att sitta & leka med bilder!! Man kan få roliga, hemska eller fina bilder!!
I vänster spalten här kan ni se 2 andra bilder som exempel, även där finns länk till sidan!

Somnade inte förrän vid 04.00 i natt... hade ingen ro i kroppen att lägga mig & när jag väl fick det lade jag mig med lugnande musik i mp3n. Men inte hjälpte det någonting!!!
Så nu är jag mer än trött!!!
Blev väckt av mamma som ringde först, somnade om... sen vaknade jag vid 11 av att det knackade hårt på dörren. Blir alltid så "rädd" när man vaknar på det sättet, vaknar av en chock liksom.
Det var iallafall golvnissarna som kom och ställde in 2 rullar med nya golvet, det ser inte alls fint ut!!!!! :0S hoppas det är bättre när det ligger på golvet!!! Annars blir det att köpa fler eller större mattor!!
De kanske kommer redan imorgon & börjar fixa... skönt, men jobbigt när man inte får veta mer tid tycker jag!! Nu vet jag att de kommer mellan morgondagen & övermorgondagen
(...bra svenska, jag vet!!)... jobbigt eftersom man har de sömnsvårigheter man har... vill ju inte sova när de kommer.
Som idag... de såg helt chockade ut när jag kom där kl 11 med håret ofixat & täcket om mig... hahahaha!!!! Ja... de får skylla sig själva om de får men för resten av livet av vad de såg... hihihi... nä... tror inte det va riktigt såååå illa!!!


Trots den frånvarande skönhetssömnen, eller snarare läkningssömnen har ändå inte ställt till det så mycket som den brukar för kroppen min. Har ont... men det är mest vänster j'vla axel/nacke som gör ont & strålar ända ut till fingertopparna!!! Armen är avdomnad & känns som om jag inte kan använda den till något vettigt idag!!


Nu ska jag ta & äta en macka till frukost, vila lite, ringa några samtal & sedan bär det iväg till jobbet!!


Hoppas vi alla får en bra vecka!!


Kramar

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har också hittat till picnik.com. Det är skitkul!
Håller tummarna för att golvet är snyggt när det väl kommer på plats. Jätte svårt när man ska välja från deras små prover.
Hoppas du orkar jobba idag, trots bristen på sömn.
Sköt om dig!