14 februari 2009

Härligt väder & vi firar hjärtedagen!!

Idag vaknade jag upp till strålande solsken & klarblå himmel, så mysigt!!!

Dessutom har natten varit bra... första natten på läääänge som jag sover bra utan sömnisar. Somnade vid 23.00 framför tv.n, vaknade 04.00, gick & la mig i sängen & somnade om direkt. Sen vaknade jag ganska pigg & glad vid halv tio :0)

Här under ser ni en bild på nya golvet i hallen... inte världens finaste men det blev bättre än vad jag trodde när jag först såg golvet!!O så då IKEA rundan med mamma igår... det va roligt & jag hittade vad jag sökte. Det blev lampor till hallen, hyllor som jag ska måla ljust gråa & ha ovanför soffan, nya "knoppar" till en gardinstång & lite annat smått & gott.


Dock stötte vi på lite problem idag när pappa va här & skulle hjälpa mig att sätta upp lamporna... det är inte så att de hänger för långt ner så någon slår i huvudet men inte hade vi någon tanke på att det finns dörrar som ska kunna öppnas.
I långa hallen gick det bra, där är en garderobsdörr som inte kan öppnas helt men den öppnas inte så ofta heller så det är ingen fara där.
MEN i lilla hallen sitter uttaget till lampan lite dumt & som tur va så upptäckte jag det precis när pappa va på väg att köra.......... toalettdörren gick inte att öppna helt!!!!!!!!
Visst kan man tränga sig förbi, men hur roligt är det & hur ofta kommer jag tänka på det???
Så den lampan fick åka ner igen & upp med en av plafonderna som satt där när jag flyttade in, men det är helt okej ändå, lite tråkigt bara!!Här är min lilla "hörna" i hallen... fönstret kommer ifrån gården där syster bor, lampan är köpt på Sjöbo marknad för många år sedan, duken är det min farmor som har virkat & byrån kommer från mormors flickrum!
Jag har blivit klar med hörnskåpet... Amor vincit omnia blev orden. Det blev inte perfekt men man ska ju se att det är hemma gjort... eller??
Bilder dyker upp så småningom.


Nu ska jag nog sätta igång med att måla hyllorna tror jag...


Hoppas ni alla får en mysig alla hjärtans dag!!!


KRAMAR

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man kanske ska anlita dig till att rekonstruera lite möbler hemma!?!?!?

Anonym sa...

Visst hade vi ett underbart väder igår? Ljuvlig vinterdag!
Jag tror du har rätt i det du skriver ang "masken". Att det finns sprickor i den. Jag kan aldrig dölja för min son hur jag mår. Kvittar hur jag anstränger mig. När jag var på jobbet i fredags fick jag höra där av någon att jag såg ännu piggare ut än veckan innan. Det första sonen säger när jag kommer hem är att jag ser jätte trött ut...
De som känner mig väl ser igenom den. Kanske är det bra trots allt? Det är ju från de närstående förståelse känns viktigast. Eller?
Man skulle nog kunna skriva en hel bok om detta.
Jag hoppas du har en skön söndag! Dimmigt och trist ute, tyvärr.
Kramar!