26 februari 2009

hmm....

Idag har varit en ganska lugn dag, har vilat lite på soffan nu i eftermiddag, sedan kom en kille som skulle sätta upp en sladd som trillade ned när målaren va här så då fick jag gå upp & så fixade jag med lite tvätt. Ska dammsuga nu tänkte jag... det tycker jag INTE om!!!Men snart kommer mamma och räddar mig från det hämska odjuret... vi ska köra och hälsa på Aailah :0)

Min söta lilla älskling!!!!Igår jobbade jag på morgonen, hem och vila en liten stund och sedan iväg till Mizanflisan som bjöd på korvstroganoff. Så god mat och skitsnack blev det :0)

"Läste" legotidningen (bara bilder) med hennes barn som ville ha det mesta som fanns i den... det blir dyrt för dig Mizanflisan!!!!!!

Men lilltjejen nöjer sig nog ganska bra om hon bara får alla gubbarna tyckte jag det lät som... dom är så söta de små barnen!!!! Det har Mizan och mannen gjort bra... hahaha.

När jag kom hem runt 21.30 var jag skit trött!!! Har varit tidiga morgnar denna veckan och det tycker inte jag och min kropp om riktigt... men nu är det bara en dag till innan min 3- dagars ledighet... wwwwwwwwwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........Nä... får väl ta fram odjuret så hinner jag kanske göra ordning i köket så att ni kan få se bilder, har ju fått mina nya luckor nu!!! Fick en smärre chock när jag kom hem från jobb igår och gick in i köket.... "vems kök är detta"???? Blev nöjd!!!Hoppas ni alla har det bra!!Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Det gäller att vara bestämd med inköpen till barnen. Hade dem fått bestämma, speciellt sonen, så hade hela huset varit fullt med lego. Konstigt att det kan vara så roligt?! Men så är det ganska tidlöst, hur länge har det funnits egentligen? Passar ALLA åldrar. Ibland sitter mannen oxå med och då går det inte att prata med någon av dem. Det blir inga vettiga svar i varjefall! ROligt att du tycker mina barn är "söta". Det tycker faktiskt jag oxå.