10 februari 2009

Vad klagar jag för????

Satte mig vid datorn igår för att kolla mina mail, men givetvis kan man inte låta bli att läsa några bloggar :0)
Kom fram till en blogg där en tjej skriver om sin vardag med underbar man, son och ett arbete som journalist. Men hennes vardag är inte så glamorös som man kan tro... hon har drabbats av den hemska "skitsjukdomen" cancer.
Så varje dag är en kamp, jag blev så imponerad av henne när jag läste... för hon arbetar trots att hon mår skit!!
Hon är en stark kvinna, en RIKTIG kämpe!!!

Genom vimmelmammans blogg kom jag sedan in på Sabinas blogg.. även detta är en tjej som för en kamp mot cancern som spridit sig i hennes kropp.
Ja... jag kan inte säga mycket mer än att det var mycket ledsam läsning med inslag av stor glädje!!
Sabinas blogg hittar ni på http://mittlivsabina74.blogspot.com/Så varför klagar jag??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, man får lite perspektiv på livet när man läser dessa bloggar.

Monachos sa...

Visst undrar man varför man klagar många gånger. Och med vilken rätt. Jag läser också dessa bloggar och andra om hemska öden. Kanske är det för att visa för mig själv att jag ändå ska vara glad och tacksam. Och det är jag men man måste få må dåligt själv också när man gör det utan att ha dåligt samvete för det. Man är sig själv närmast

Anneli sa...

Ibland är livet orättvist - läser man om det får man lite att fundera över - att man har det väldigt bra och man inte ska gnälla över småsaker, men sen är det så att man är oftast sig själv närmast och har man det jobbigt emellanåt så hjälper det inte att andra kanske har det värre...man kan inte alltid må bra...och sen må dåligt för det oxå, det går ju inte.
Sköt om dig/Kramis/Annelie